Veronica organiseert eigen festival

Foto: SBSVeronica komt in 2015 met een eigen festival. De tv-zender heeft zich de afgelopen twee jaar veelvuldig laten zien in festivalland en vindt het daarom tijd voor een eigen initiatief. Dat is bekendgemaakt op de najaarspresentatie van SBS. Veronica was in de voorbije jaren aanwezig op onder andere Extrema Outdoor, Lief Festival, Kingsland en Emporium. “De Veronica-fotomeisjes scheurden in hun Veronica Mini’s naar de feesten en zetten bezoekers op de foto“, zegt een woordvoerster.

Het is volgens Veronica de hoogste tijd voor een eigen festival. “Op 9 mei 2015 is iedereen uitgenodigd op Veronica’s festival“, kondigt het tv-station aan.

De festivalliefhebber zal zijn hart ophalen, verwacht de tv-zender. “Het belooft een gave party te worden op een vette locatie met veel lekkere muziek, een goede dosis humor en film, plus heel veel toffe attracties.”

Meer details over het festival zijn nog niet bekend.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen