Valerio Zeno nieuwe presentator Over Mijn Lijk

Valerio Zeno is de nieuwe presentator van het programma Over Mijn Lijk. Hij volgt de naar KRO-NCRV overgestapte Patrick Lodiers. Dat vertelde Lodiers vrijdagavond in de media-uitzending van De Wereld Draait Door. Over Mijn Lijk volgt elk seizoen een aantal ongeneeslijk zieke jongeren. Lodiers liet het derde seizoen presenteren door Yvon Jaspers, omdat hij de opnames te emotioneel vond. Daarna nam hij de presentatie toch weer over. Op dit moment is de vijfde serie te zien op NPO 1.

Het is niet de eerste keer dat Zeno een programma krijgt dat voorheen werd gepresenteerd door Patrick Lodiers. Zo is hij ook het gezicht van Je Zal Het Maar Hebben, over jongeren met een ziekte, aandoening of beperking.

Over Mijn Lijk is elke donderdag om 22.20 te zien bij BNN op NPO 1.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen