Chantal Janzen dolblij met kijkcijfers

Geplaatst op Sat 01 Nov 2014 om 9:50

Chantal Janzen is erg blij met de kijkcijfers van Chantal Blijft Slapen. Dat heeft ze vrijdagavond laten weten in RTL Boulevard. Janzen zag vrijdagochtend al vroeg dat ze donderdagavond de prime time-winnaar was met 1,5 miljoen kijkers. “Ik kreeg om half acht al een sms van de producent en die zei: ‘Ik heb de cijfers al.’ Ik wist helemaal niet dat zij die dan al eerder krijgen. De app deed het maar niet van KijkOnderzoek, dus het duurde bij mij even. Toen ik het zag, was ik heel erg blij ermee.”

De opnames waren bijzonder intensief, aldus Janzen. “Het klinkt als klagen, maar ik heb nog nooit zo hard gewerkt. Ik heb veel dingen gedaan, maar dit was heel arbeidsintensief. Ook de montage neemt veel tijd in beslag.”

Talpa heeft het geweldig geproduceerd en heeft me overal erg bij betrokken. Het is iets anders dan zaterdagavond met een leuke jurk aan in Holland’s Got Talent.”

Hans Klok was de hoofdgast in de seizoensopener. Volgende week zit Carlo Boszhard in de show. “Aflevering één is goed gelukt, maar aflevering twee is helemaal hilarisch. Carlo Boszhard liet me ’s nachts ontzettend laten schrikken.”
6 Reacties op “Chantal Janzen dolblij met kijkcijfers”


 1. Laurens

  Volgende week dus nog hogere cijfers!
  Chantal en Carlo moeten eigenlijk meer samenwerken!
  Chantal kan Carlo echt op zijn nummer zetten en in toom houden.
  Op dat moment is Carlo ook op zijn best (bijv. Toen hij jurylid was bij Sunday Night Fever)

 2. rakker

  Janzen: “zum kotsen”.

 3. Anonymous

  Verstandige zet van de AVRO haar weg te sturen naar haar natuurlijke biotoop plebszender RTL als onderdeel van het zuiveren van de publieke omroep van derderangs showbizzpulp.

 4. joke ditvorst

  Jansen zal m n worst wezen.

 5. Bep

  Na aflevering 1 ,niet meer geïnteresseerd in 2. Volgende week Maestro.

 6. ariebombarie

  Als je een oorspronkelijke top hockeyster Fatima de Moreiro op TV beledigd, je ziet en benoemd Cillesen (doelman van Ajax) voor Hans van Breukelen aan, je ziet en benoemd Depay ( speler PSV) voor Aron Winter aan ben je echt wel een schaapachtig dom blondje.
  Wat een arrogant kwiebus is die Janzen.
  Een nepartieste, om moverende redenen gepromoot door haar ome joop !

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.