Chantal Janzen dolblij met kijkcijfers

Chantal Janzen is erg blij met de kijkcijfers van Chantal Blijft Slapen. Dat heeft ze vrijdagavond laten weten in RTL Boulevard. Janzen zag vrijdagochtend al vroeg dat ze donderdagavond de prime time-winnaar was met 1,5 miljoen kijkers. “Ik kreeg om half acht al een sms van de producent en die zei: ‘Ik heb de cijfers al.’ Ik wist helemaal niet dat zij die dan al eerder krijgen. De app deed het maar niet van KijkOnderzoek, dus het duurde bij mij even. Toen ik het zag, was ik heel erg blij ermee.”

De opnames waren bijzonder intensief, aldus Janzen. “Het klinkt als klagen, maar ik heb nog nooit zo hard gewerkt. Ik heb veel dingen gedaan, maar dit was heel arbeidsintensief. Ook de montage neemt veel tijd in beslag.”

Talpa heeft het geweldig geproduceerd en heeft me overal erg bij betrokken. Het is iets anders dan zaterdagavond met een leuke jurk aan in Holland’s Got Talent.”

Hans Klok was de hoofdgast in de seizoensopener. Volgende week zit Carlo Boszhard in de show. “Aflevering één is goed gelukt, maar aflevering twee is helemaal hilarisch. Carlo Boszhard liet me ’s nachts ontzettend laten schrikken.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen