Tv-reeks Caroline Tensen blijft kijkcijferflop

Het programma Zeg Eens B van Caroline Tensen blijft een kijkcijferflop. Ook vrijdagavond veroorzaakte de tv-reeks weer een flinke kijkcijferdip in de programmering van NPO 1. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Tussen het door 1,8 miljoen mensen bekeken Flikken Maastricht en het door 1 miljoen mensen bekeken Kanniewaarzijn, wist Zeg Eens B slechts 522.000 kijkers te vermaken. Daarmee viel Tensen zelfs buiten de top 25 van meest bekeken programma’s.

Tensen kwam niet verder dan een marktaandeel van 7,2 procent. Dat is 66 procent onder het laatste weekgemiddelde van het veel bekeken NPO 1.

Zeg Eens B gaat over mensen die kampen met laaggeletterdheid.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen