‘Trijntje Oosterhuis in de race voor Songfestival’

Trijntje Oosterhuis is in de race om Nederland in 2015 te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival. Dat schrijft het AD vandaag. Volgens de krant heeft Oosterhuis de afgelopen weken ‘uitvoerig overleg’ gevoerd met de AvroTros. Er zijn diverse opties besproken. Zo zou ze solo naar het liedjesfestijn kunnen, maar is het ook mogelijk dat ze met de Ladies of Soul gaat. Dat gezelschap bestaat naast Oosterhuis uit de artiesten Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer.

Eerder zong de naam van Alain Clark rond, maar volgens het AD zijn zijn kansen aanzienlijk geslonken, omdat zijn kandidaat vroegtijdig uitlekte.

De manager van Oosterhuis heeft ‘geen commentaar’ op de geruchten.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen