Loretta, Pernilla en Quinty samen in Koffietijd

Foto: Daniel J Ashes

Loretta SchrijverPernilla La Lau en Quinty Trustfull presenteren Koffietijd volgende week vrijdag met z’n drieën. Zij vieren dan de duizendste aflevering van hun ochtendshow. Dat heeft RTL 4 vandaag laten weten. Normaal gesproken kent Koffietijd een duopresentatie, maar voor deze mijlpaal vormen ze een trio. In de feestelijke uitzending ontvangen ze ‘bekende vrienden van de show’, waaronder Gerard Joling, Gordon, Caroline Tensen, Edsilia Rombley en René Froger.

Verder zijn er op die dag tientallen fans welkom in de Koffietijd-villa en is er een verjaardagstaart met maar liefst duizend kaarsjes. “Kok Caspar Bürgi trakteert op zijn beurt op verjaardagshapjes.”

Kijkers kiezen bovendien het meest memorabele ‘Koffietijd’-moment uit 1000 uitzendingen. “Zou dat het fragment zijn van Emile Ratelband die door het glas gaat, Pernille die danst met astronaut André Kuipers of een ander opvallend fragment?”

RTL 4 zond Koffietijd voor het eerst uit in 1994 met daarin Mireille Bekooij en Hans van Willigenburg als presentatoren. In 2000 werd het stokje overgenomen door Sybrand Niessen en Judith de Klijn.

Na dit seizoen keert het ochtendprogramma terug bij RTL 4 op 5 april 2010. Vanaf eind 2010 is het presentatieteam compleet en presenteren Quinty Trustfull, Pernille La Lau en Loretta Schrijver het ochtendprogramma elke werkdag afwisselend.

Sinds 25 februari 2012 is het programma ook te zien op de zaterdag.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen