Julius Jaspers baalt van MasterChef-exit

Foto: VARA

Julius Jaspers baalt dat hij net als Alain Caron en Peter Lute uit de jury van MasterChef Holland wordt gezet. Dat laat hij weten in het AD. MasterChef verhuist volgend jaar van Net5 naar SBS 6 en daar hoort volgens de zender een nieuwe jury bij. Ze kregen dat nieuws recentelijk te horen van de zenderleiding. “Dit is voor ons alle drie een flinke domper“, zegt Jaspers, die vermoedt dat er verjonging in het spel is. “Heel erg jammer en best gek. Qua kijkcijfers versloeg het afgelopen seizoen alle vorige.’‘ 

SBS wil volgens het AD niet reageren op het nieuws dat de drie uit de jury van MasterChef Holland zijn gezet.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen