Fors kijkersverlies voor talentenjacht Beau

Foto: Nick van OrmondtHet muziekprogramma The Winner Takes It All van Beau van Erven Dorens heeft zaterdag veel kijkers verloren. De tweede aflevering van de groots opgezette studioshow trok 449.000 kijkers, goed voor 6,5 procent marktaandeel. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. The Winner Takes It All ging vorige week al voorzichtig van start op SBS 6. De eerste aflevering wist 628.000 kijkers te bekoren, goed voor 9 procent marktaandeel. Van dat publiek is nu 28 procent afgehaakt.

Het programma van Van Erven Dorens veroorzaakte een kijkcijferdipje op SBS 6. Zowel het programma als ervoor, Het Beste Idee van Nederland, als erna, Hart van Nederland, wisten meer kijkers te boeien.

Het Beste Idee was goed voor 629.000 kijkes (10 procent), terwijl Hart van Nederland 740.000 kijkers (12 procent) noteerde.

Van Erven Dorens is ook al op vrijdagavond te zien bij SBS 6, namelijk met ’t Is Hier Fantasties. Daar keken deze week 396.000 mensen naar.

Het maakt duidelijk dat Van Erven Dorens er wederom niet in slaagt om succesvol te zijn op SBS 6. Sinds zijn verhuizing van RTL naar SBS heeft de presentator buiten Shownieuws om nog altijd geen langdurig succesvolle titel in handen.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen