Anouk huilt van Hello Goodbye

Anouk kan behoorlijk grienen om het tv-programma Hello Goodbye. Dat bekent de zangeres in een interview met het AD. Anouk heeft naar eigen zeggen een weinig liefdevolle jeugd achter de rug. “Dan kijk ik Hello Goodbye en zie een kind terugkomen op Schiphol. Dat is dan amper tien dagen weggeweest en de hele familie staat er met spandoeken. Dan moet ik zo huilen. Die warmte heb ik nooit ervaren. Bij mij staat er never iemand te wachten als ik terugkom van een reisje“, zo vertelt ze. 

Het heeft Anouk geleerd om het zelf anders te doen. “Nee, spandoeken vind ik zelf iets te ver gaan, maar voor mijn kids zal ik straks echt met ballonnen op die airport staan, hoor. Elke keer weer.’

Met hetzelfde gevoel kijkt Anouk naar emo tv-hit Spoorloos. “Soms kijk ik in m’n bed naar Spoorloos. Nou, dat moet je eigenlijk niet doen als je zo’n jeugd hebt gehad als ik.

Ik kan me in iedere zoeker verplaatsen. Bijna alles wat ze zeggen, herken ik: je roots missen, nooit bevestiging hebben gekregen en niet weten van wie je bepaalde eigenschappen hebt.”

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen