André van Duin met typetje in SBS 6-show Popster

André van Duin keert terug op de buis. Hij is in het voorjaar te zien met een compleet nieuw typetje in de talentenjacht Popster op SBS 6. Dat heeft producent John de Mol bekendgemaakt op de perspresentatie van SBS. De Mol is enthousiast over zijn aanwinst. “André van Duin belde mij omdat hij de voorstukjes op de zender zo leuk vond. Eigenlijk bood hij zich aan en wie ben ik dan om dat te weigeren? Het wordt een soort Wijdbeens, maar dan anders“, tekent dagblad Metro op.

De tv-maker heeft veel vertrouwen in de show. “Toen ik mensen vertelde over dit idee, vroegen ze of ik wel goed bij mijn hoofd ben. Dat is een goede reactie want dat hoorde ik ook bij Big Brother en Utopia. En kijk hoe het daar mee afliep.

De nieuwe familieshow staat geheel in het teken van poppenacts. Het gaat erom wie de leukste, opvallendste en meest originele poppenact kan bedenken. Alle soorten poppen zijn welkom: handpoppen, vingerpoppen, poppen op een stokje en marionetten.

Het maakt niet uit waar de poppen van gemaakt zijn, alle materialen zijn mogelijk. “Van een sok met twee knopen erop tot een van papier maché gemaakte look-a-like pop van Michael Jackson“, aldus SBS.

Heel Nederland kan meedoen. Het enige dat men nodig heeft is een (zelfgemaakte) pop en een goed idee voor een act. De eerste aflevering is in het voorjaar.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen