Ymke wil geen boodschap opnemen voor Britt

Ymke Wieringa kreeg van de RTL 4-show Koffietijd het verzoek om een videoboodschap op te nemen voor haar ex-collega Britt Dekker, maar daar had ze geen zin in. Dat onthulde Loretta Schrijver vanochtend in het programma. Deze week kwam in het nieuws dat Dekker en Wieringa geen contact meer met elkaar hebben. “Toen wilden wij eigenlijk aan Ymke vragen om een leuke boodschap op te nemen voor jou hier“, zei Schrijver vanochtend tegen studiogast Dekker.

Koffietijd bleef echter met lege handen achter. “Toen kregen we van het management het volgende bericht: ‘Ik heb het met haar besproken en ze wil dit graag privé oplossen. Ze wil hier dan ook niet aan meewerken.’”

Schrijver wilde van Dekker weten wat er speelt tussen de twee. “We hebben altijd alles samen gedaan en nu zijn we allebei apart. Normaal maakten we samen mee wat wij mee maakten en nu spreken we elkaar minder. Toch hebben we nu geen ruzie”, zegt ze.

Op de vraag wat er dan op te lossen valt, antwoordde Dekker: “We belden elkaar eerst elke dag en nu eigenlijk helemaal nooit meer. Dat is denk ik wat ze bedoelt. We hebben geen ruzie, maar we spreken elkaar niet meer.

Er is niets ergs aan de hand. We hebben elkaar nooit uitgescholden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen