Johnny de Mol mogelijk opvolger John de Mol

Geplaatst op Fri 31 Oct 2014 om 14:40

Johnny de Mol sluit niet uit dat hij op termijn zijn vader, de steenrijke mediatycoon John de Mol, zal opvolgen. Dat vertelt de presentator vanavond in het interviewprogramma College Tour van Twan Huys. Zelf bouwt Johnny de Mol steeds meer ervaring op in de tv-wereld. Hij lijkt dus geen vreemde stap om op een gegeven moment in de voetsporen van zijn vader te treden. “Dat zou misschien wel heel leuk zijn. Daar zeg ik niet per definitie nee tegen, maar voorlopig nog niet.

Op dit moment wordt zijn vader geplaagd door ernstige bedreigingen. “Ik ben zelf nog nooit afgeperst, maar de familie nu natuurlijk wel. Er is veel over gezegd en er zijn voorzorgsmaatregelen getroffen. Leuk is anders, maar mij is uitdrukkelijk gevraagd om daar niks over te zeggen.

Op de vraag of hij meer op de hoede is in het dagelijks leven, antwoordt De Mol: “Ja, maar dat was ik sowieso altijd wel. Het beheerst mijn leven niet. Ik ben er wel relaxed onder.”

De Mol vervolgt: “Je leert ermee leven. Het is absoluut niet leuk. Het is de andere kant van de medaille.

College Tour begint om 20.25 uur op NPO 3.
6 Reacties op “Johnny de Mol mogelijk opvolger John de Mol”


 1. Noord

  Dan komt er nóg veel meer prachtige programma’s.

 2. Oost

  Ik heb zo’n idee dat Johnny eerder onder de zoden ligt dan vadertjelief.

 3. anonymous

  Mag hij wel een keer die domme pet afzetten, daar wordt hij niet serieus mee genomen.

 4. Grote Smurf

  wha ha ik zie een ondergang hij is echt een jochie, debk niet dat ie het heeft, nou weet wel zeker.

 5. Roog

  Zou wel heel goed zijn voor het niveau van de Talpa-programma’s. Ik denk niet dat Johnny zich wil (zoals papa en tante Linda) met name wil richten op programma’s waar hij zelf in geen 100 jaar naar zou willen kijken.

  Van mij mag pa de Mol morgen met pensioen.

 6. sjonnie

  als het zich gedraagt als een debiel, lijkt op een debiel en debiele uitspraken doet; dan is het waarschijnlijk een debiel

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.