Sacha de Boer mist NOS Journaal niet

Sacha de Boer heeft geen heimwee naar het NOS Journaal. Dat vertelt de presentatrice vandaag in het AD. De Boer stopte vorig jaar bij het nieuws, om zich te storten op haar passie: fotograferen. “Het was een geweldige tijd, maar als presentatrice zat ik altijd binnen en kende ik een halfjaar van tevoren mijn rooster. Nu is mijn werk afwisselender en eigenlijk ook leuker. Ik kijk in mijn agenda en denk: ‘waar ga ik deze week allemaal weer naartoe?’ Ik bepaal zelf wat ik ga doen: de ultieme vrijheid!

Tijdens de vliegramp met MH17 waren De Boer en haar man Rick Nieman op vakantie. Waar hij de kriebels had om meteen aan de slag te gaan bij RTL Nieuws, heeft De Boer dat niet meer.

Natuurlijk werd ik opgeslorpt door het nieuws. Maar drang om zelf aan de slag te gaan – nee. Ik weet hoe het eraan toegaat bij het Journaal, als er breaking news is.”

Vaak was ik erbij, nu niet meer. Dat is goed zo. Ik heb het allemaal al eens meegemaakt.”

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen