Rob van Someren niet boos op Jeroen van Inkel

Foto: Daniel J Ashes

Rob van Someren is niet boos op Jeroen van Inkel, die hem heeft opgevolgd bij Radio Veronica. Dat vertelt de radio-dj vandaag in het AD. Van Someren is intens verdrietig nu Radio Veronica na elf jaar de stekker uit zijn radioshow Somertijd heeft getrokken. Het leidde ook bijna tot een breuk met zijn goede vriend Van Inkel. “Ik kwam hem tegen op de verjaardag van Adam Curry, een gezamenlijke vriend van ons. Jeroen ontweek me alsof ik een patiënt met ebola was.”

Daar nam Van Someren geen genoegen mee. “Ik ben naar hem toe gelopen, heb hem een knuffel gegeven en zei: ‘Ik ken je nu al 33 jaar en dit gaat echt niet tussen ons in komen.’

Wel heb ik gezegd dat hij een lul is en me even had kunnen bellen toen ik ziek was, want het was niet bepaald een griepje dat ik onder de leden had.

Van Someren werd in mei getroffen door een hartinfarct. Tijdens het herstel werd hij ontslagen door Radio Veronica. Via de rechter probeerde hij zijn plek op de radio terug te krijgen, maar de rechter wees hem slechts een som geld toe.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen