NCRV viert 90-jarig jubileum met bijzondere tv-nacht

Foto: NCRV

De NCRV wordt op 15 november negentig jaar en viert dat die dag met een feestelijk jubileumprogramma en een marathonnacht op NPO 1. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. In het programma NCRV 90! worden om vijf uur ’s middags fragmenten uit de rijke historie van de NCRV-televisie getoond. Prominente (oud-)NCRV-ers als Caroline Tensen, Joris Linssen, Frank Visser, Jochem van Gelder blikken terug op programma’s als Villa Felderhof, Praatjesmakers en Taxi.

Het jubileumprogramma wordt direct na middernacht herhaald, gevolgd door het marathonprogramma Het beste van 90 jaar NCRV. Gedurende de nacht (01.00-07.00) wordt de top tien van de meest gewaardeerde tv-producties van de NCRV uitgezonden.

Het publiek kan de komende weken via de website van de NCRV stemmen uit een lijst van 90 programma’s. Op die manier bepaalt het publiek wat op de buis verschijnt.

Ook het commerciële RTL, dat vorige week 25 werd, viert binnenkort zijn jubileum. Op zaterdag 1 november worden overdag allerlei beroemde RTL-shows uitgezonden, waaronder de finale van de eerste Idols.

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen