Luc Peters nieuw in SBS-directie

Foto: AVRO

Luc Peters is door SBS benoemd tot Chief Operating Officer en zal in die functie deel uitmaken van de directie van SBS. Dat heeft de zendergroep vandaag laten weten. Peters wordt per direct verantwoordelijk voor het operationele beleid en de dagelijkse uitvoering van de strategische projecten binnen SBS. “Ik ben ervan overtuigd dat Luc met zijn kennis en ervaring een substantiële bijdrage zal leveren aan het operationele beleid van SBS“, zegt algemeen directeur Peter de Mönnink

Ik ben dan ook verheugd dat hij toetreedt tot de directie. Luc gaat binnen SBS een accelererende en verbindende rol vervullen in de diverse gezamenlijke projecten van Sanoma, SBS en Talpa”, vervolgt hij.

Luc Peters heeft er zelf ook zin in. “Met veel plezier heb ik de afgelopen twee jaar samengewerkt met gedreven mensen die met veel passie aan onze mooie zenders en programma’s werken.”

Deze stap geeft me de mogelijkheid om met de verschillende afdelingen tot een nog hechtere samenwerking te komen en vanuit die kracht ook de synergie tussen Sanoma, SBS en Talpa te versterken.”

Luc Peters was de afgelopen twee jaar al werkzaam als Operations Director bij SBS Broadcasting. In deze functie gaf hij leiding aan de content acquisitie-teams en was hij verantwoordelijk voor het presentatoren- en talentenmanagement bij SBS. Daarvoor was hij werkzaam bij Eyeworks in diverse functies.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen