Yvon Jaspers wordt gek van sociale media

Yvon Jaspers is geen fan van sociale media als Twitter. Dat vertelt de tv-ster in Avrobode. Tv-sterren als Jaspers worden vaak behoorlijk bekritiseerd op het internet. “Bij de uitzendingen van Boer Zoekt Vrouw krijg je natuurlijk ook kritiek en sta je vreselijk in de schijnwerpers. Dat is niet altijd ontspannen. Ik twitter niet, ik facebook niet… ik doe gewoon niet mee en ik heb er ook helemaal geen last van. Totdat iemand mij vertelt dat er op Twitter gezegd wordt dat ik zus of zo…“, vertelt ze.

Jaspers vraagt zich af waarom men zich zo bezighoudt met wat men op Twitter zegt. “Maar wie zegt dat dan? Dat is toch niet dé mening van mensen. Het lastige vind ik vooral dat de serieuze media de sociale media zo serieus nemen.”

Zelf twitteren om wat tegengas te geven, ziet Jaspers niet zitten. “Het riool stinkt. Daar moet je niet met je neus boven gaan hangen.

Toch merkt Jaspers ook dat ze geliefd is. “Gelukkig krijg ik ook veel leuke reacties. Ik ga zeker niet gebukt onder mijn bekendheid, maar het bepaalt wel veel. Dat je niet naar een camping gaat waar je gefotografeerd wordt met een wc-rol onder je arm. Of dat je zorgt dat er geen inkijk is in je tuin.

Je laat nooit alle kanten van jezelf zien, wordt op televisie een versie van jezelf die niet helemaal compleet is. Maar hoe erg is dat? Geldt dat niet net zo goed voor een leraar die voor de klas staat?”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen