Winston vindt RTL Boulevard ‘te belangrijk’

Winston Gerschtanowitz heeft de presentatie van het nieuwe RTL 4-programma Ben Ik Te Min uit handen gegeven aan Froukje de Both, omdat de opnames door een flinke vertraging in het productieproces buiten zijn RTL Boulevard-vakantie vielen. Dat vertelt de presentator in weekblad Weekend. RTL Boulevard schuift hij niet graag opzij. “Ik vind RTL Boulevard te belangrijk om heel lang te missen. Dat is een keuze, maar mensen verwachten toch om vaak Albert en Winston te zien.

Gerschtanowitz baalt er niet van dat het lang duurde om kandidaten te vinden. “Soms moet je voor een programma wachten tot je goede kandidaten hebt, en dat was hier zo. Het idee is goed, maar het valt of staat met de mensen die je uiteindelijk in je programma hebt.”

Als zender en producent bepaal je dan dat je het niet doet, of later. Dat gebeurt wel vaker, want je wil geen concessies doen“, vervolgt hij.

Uiteindelijk zijn er geschikte kandidaten gevonden, maar nu ziet Gerschtanowitz de opnames niet meer zitten. “Dan heb je vaak drie of vier dagen nodig voor één aflevering, en als ik dan acht afleveringen moet maken, kan ik 20 tot 30 dagen geen RTL Boulevard presenteren. Dat vind ik te veel.”

Grote programma’s in studio’s blijf ik doen als de mogelijkheid zich aandient, maar programma’s waarin ik de straat op moet niet.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen