TLC op zoek naar nieuw gezicht

Foto: Manon van der Zwaal

TLC is op zoek naar een nieuw gezicht en heeft daarom een online casting uitgezet. Dat heeft de vrouwenzender vandaag laten weten. Iedereen die een ‘sprankelende persoonlijkheid heeft en zich prettig voelt voor de camera’ kan een filmpje van 30 seconden inzenden waarin wordt uitgelegd waarom hij of zij het nieuwe gezicht moet worden van TLC. “Uit de vier meest favoriete inzendingen wordt door een vakjury, met Zarayda Groenhart als voorzitter, de winnaar gekozen.

Filmpjes kunnen tijdens de castingperiode, die duurt van vandaag tot en met 5 oktober, op de website van TLC worden ingezonden. Uit alle inzendingen worden acht kandidaten geselecteerd en deze namen worden op 9 oktober bekend gemaakt.

Vanaf dat moment worden de filmpjes van de acht kandidaten gepresenteerd aan het TLC-publiek. Op de website kan er vervolgens worden gestemd door het publiek op ieders favoriete talent. De stemperiode duurt tot en met 30 oktober.

Het winnende TLC Talent wordt officieel bekend gemaakt op maandag 3 november en hij of zij wordt de host van het nieuwe programma TLC Top 10, dat aan het einde van het jaar wordt uitgezonden.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen