RTL 4 viert 5000ste GTST op bijzondere wijze

Foto: RTLRTL 4 gaat de 5000ste aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden op vrijdag 17 oktober vieren met een ‘unieke kijkbeleving’. Dat heeft de tv-zender laten weten. Naast een dubbele aflevering en een spannende verhaallijn, komt RTL 4 met ‘een primeur in de Nederlandse tv-geschiedenis’. “Op deze feestelijke avond heeft de serie niet alleen extra spannende verhaallijnen in petto, maar trakteert het de kijker óók op een gelijktijdige, extra, aflevering, die simultaan via second screen te volgen is.

Op die manier kunnen de fans een perspectief volgen dat nooit in de reguliere uitzending te zien is, “en zijn ze getuige van een nog niet eerder in Nederland vertoonde vorm van het vertellen van verhaallijnen bij een serie.”

De app ‘GTST 5000’ is vanaf vrijdag 10 oktober, één week voor de 5000ste aflevering, gratis te downloaden en is beschikbaar voor iOS en Android.

Om de extra aflevering gelijktijdig via het tweede scherm te volgen, is het volgens RTL 4 van belang dat de app ruim vóór het begin van de tv-uitzending op vrijdag 17 oktober om 20.00 uur is geïnstalleerd.

Op die manier krijgen de fans alle extra scènes, die niet in de uitzending zitten, te zien waardoor ze een informatievoorsprong hebben.”

In de 5000ste aflevering gaan een aantal personages uit GTST op vakantie naar een bestemming aan de Dode Zee.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen