‘Pharrells knuffel tv-moment van het jaar’

Foto: RTLDe knuffel van Pharell Williams in RTL Late Night, wordt nu al gezien als hét tv-moment van 2014. Dst schrijft het Algemeen Dagblad vandaag in een groot artikel. Williams had in de Humberto Tan-show een emotionele ontmoeting met Fred en Caroline, die zijn hitsingle Happy draaiden op de begrafenis van hun zoon. Hij had als verrassing al eerder een videoboodschap opgenomen voor het stel en daarvoor kwamen ze hem bedanken in de studio. De zanger was zichtbaar geëmotioneerd.

Caroline vond het heel bijzonder. “Hij is zo’n bijzonder mens. Totaal geen sterallures. Heel open en bescheiden. Ik hoop dat Dennis hier iets van heeft meegekregen.

Presentator Tan is geraakt door ‘de energie’ in de studio. “De dankbaarheid van de ouders naar Pharrell en van Pharrell naar de ouders. Die omhelzing was zo sereen, mooi en heel echt.

Pharrell was zeer onder de indruk. Het is toch anders, als je als artiest lijfelijk geconfronteerd wordt met wat je met jouw muziek teweegbrengt.

De Pharell Williams-special van RTL Late Night trok 1,1 miljoen kijkers. Nog niet eerder keken er op een dinsdag zo veel mensen naar de talkshow.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen