Nance debuteert in november bij RTL 4

Foto: Elvin Boer

Nance Coolen is op 2 november voor het eerst te zien bij haar nieuwe werkgever RTL 4. Dan gaat haar programma Familie Gezocht van start. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Familie Gezocht is de nieuwe naam van DNA Onbekend, de Caroline Tensen-show waar NPO 1 vanwege vernieuwingsdrang de stekker uit heeft gehaald. De verhuizing naar RTL 4 levert niet alleen een nieuwe naam en presentatrice op, maar ook een nieuw uitzendmoment: de show verhuist van woensdag naar zondag.

Nance zal vijf weken lang elke zondag om 20.00 uur te zien zijn met het programma, direct na het veel bekeken Half Acht Nieuws. In eerste instantie zal ze een uitzendavond vormen met de dramaserie Nieuwe Buren. Later in november wordt aansluitend de nieuwe Peter van der Vorst-show SlimmerIQen uitgezonden.

De enige andere premières op RTL 4 in november, vinden plaats op de zaterdagavond. Naast de start van een nieuw seizoen van Ik Hou Van Holland, keert de komedieserie Aaf terug en start de vooravondsoap over de nieuwe musical Billy Elliot.

De dinsdag, woensdag en donderdag worden eind oktober allemaal vernieuwd. Zo wordt de dinsdag het terrein van Verslaafd en de Irene Moors-serie Geef Mij Nu Je Angst over angststoornissen.

Op woensdag staan straks de programma’s Met Open Armen van Natasja Froger en Meeuwis & De Mol Maken Vrienden op het programma, terwijl op donderdag Chantal Blijft Slapen en Rondkomen in de Schilderswijk de nieuwe titels zijn.

De crime-avond op maandag en de Voice-avond op vrijdag blijven hetzelfde.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen