Paaldansshow bezorgt RTL 5 kijkcijferhorror

De eerste twee afleveringen van de RTL 5-show Celebrity Pole Dancing scoorden al bijzonder mager, maar met de derde aflevering is de paaldansshow zondagavond helemaal in het kijkcijferravijn gevallen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Na 326.000 kijkers voor de eerste en 295.000 kijkers voor de tweede aflevering, zaten er zondag nog maar 175.000 mensen klaar voor Celebrity Pole Dancing. De show, goed voor 2,4 procent marktaandeel, is daarmee een enorme flop.

Celebrity Pole Dancing bleef ver buiten de dagelijkse top 25 van meest bekeken programma’s. De hekkensluiter daarvan was zondag Je Zal Het Maar Zijn met 363.000 kijkers op NPO 3.

Ook het Ewout Genemans-programma 5 Extreem, dat samen met Celebrity Pole Dancing de nieuwe RTL 5-zondag vormt, is een flop. Daar keken zondag nog maar 190.000 mensen naar, ook een laagterecord.

Al met al was RTL 5 zondag de negende zender van de avond, mede na zusterzenders RTL 7 en RTL 8, die herhalingen van films en buitenlands drama op het programma hadden staan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen