Miro Kloosterman heeft geen moeite met GTST-fans

Miro Kloosterman heeft er geen moeite mee dat hij door zijn rol in Goede Tijden Slechte Tijden waarschijnlijk een bekende Nederlander gaat worden. Dat vertelt de acteur in weekblad Privé. Kloosterman is het nieuwe gezicht van de RTL 4-soapserie, waar soms meer dan twee miljoen mensen naar kijken. “Ja, ik besef heel goed dat mijn leven waarschijnlijk behoorlijk gaat veranderen door alle aandacht die GTST krijgt. Maar ik denk dat je zoiets gewoon moet ondergaan“, zo vertelt hij.

Erop voorbereid is Kloosterman niet. “Je kunt je voorbereiden wat je wilt, uiteindelijk weet je pas hoe het is als het je daadwerkelijk overkomt, lijkt me.”

Een beetje aandacht is hij al gewend. “Ik heb in een internationale commercial van een groot biermerk gespeeld. Deze is echter nooit in Nederland uitgezonden. Wel heb ik hier in een aantal korte films gespeeld, maar zoiets groots als dit heb ik nog niet meegemaakt.

Recent was hij bij GTST Live, een evenement voor soapfans. “Echt een mooie ervaring. Ik denk dat ik niemand hoef uit te leggen hoe overweldigend het is om zo veel fans bij elkaar te zien. Ik kon het allemaal goed hebben, hoor, maar ik vond het echt wel even spannend.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen