‘Kijkers zullen niets aan Linda de Mol merken’

Geplaatst op di 30 sep 2014 om 18:05

De kijkers van Linda de Mol zullen niets van de bedreigingen aan haar adres merken. Dat zegt een woordvoerder van Talpa, het productiebedrijf van haar broer John de Mol, vandaag op Nu.nl. Broer en zus De Mol worden al sinds oktober 2013 afgeperst en bedreigd. De persvoorlichter wil niet zeggen hoe ze zich er nu onder houden. “Linda is gewoon aan het werk en presenteert haar programma’s. Kijkers zullen het niet aan haar zien. En John is zoals altijd wat teruggetrokken“, zegt hij.

John de Mol wordt in brieven onder druk gezet om veel geld af te geven. Als hij dat niet doet, wordt gedreigd zijn zus Linda de Mol, haar kinderen en hun naasten iets aan te doen.

Vanavond toont Opsporing Verzocht een compositietekening van de verdachte. “De politie meent een signalement te hebben van de betrokkene. Het is nu in onderzoek bij de politie. Ik kan er nu niet veel meer over zeggen, omdat we de politie niet in de wielen willen rijden tijdens het onderzoek.

De managers van Linda en Johnny de Mol willen geen commentaar geven.
20 Reacties op “‘Kijkers zullen niets aan Linda de Mol merken’”


 1. cobi janses.

  Linda en john for president. Wat denken die luie schofte nou n beetje chanteren. Ik hoop dat ze snel te pakken worden en met hun smoel op de tv kkomen.

 2. Marc

  @cobi janses

  Allebei for president? Volgens mij begrijp jij niet helemaal hoe het gaat, wel?

 3. Marcel

  Zou het kunnen dat iemand boos is over het gemanipuleer en inmenging van de regie bij het tv programma Utopia???

 4. Rww

  Nee marcel het is al bezig vanaf oktober 2013 toen bestond utopia nog niet

 5. peter1

  Zal toch niet waar zijn dat er iets met Linda gebeurt
  Wat een klap zal dat wezen voor iedereen, maar heeft ook grote gevolgen voor RTL , die raakt haar kijkercanon kwijt, plus de consequensies voor die het heeft voor het bedrijf qua inkomsten. Zonder Linda de Mol is RTL4 verzwakt, dat nooit meer de zender zal worden die het was
  Wat en naar bericht, hoop dat het een nare droom is die nooit uitkomt
  want dit is voor iedereen vreselijk

 6. rob robson

  apart..

 7. Anonie-mus

  Albert Verlinde kon het weer niet laten te suggereren dat Opsporing Verzocht het vooral voor de kijkcijfers doet, de jaloezie droop van zijn gezicht af dat hij niks mocht en kon zeggen. Wat een verschrikkelijk figuur.

 8. Jantje

  Ik begrijp niet dat deze bedreigingen serieus worden genomen. Alle BN-ers worden bedreigd en als de bedreiger al een jaar zijn bedreigingen niet waar gekmaakt heeft kan dit niet serieus genomen worden.

 9. anonymous

  @jantje; dit wordt serieus genomen omdat ook de kinderen van Linda
  bedreigd worden.
  Dit is bij andere bn’ers nooit gebeurd.

 10. Bthsn

  @anonie-mus
  Hij bedoelde dat ze hopen op veel kijkers zodat de oproep veel mensen bereikt…

 11. wigwam

  Ik zag in Opsporing Verzocht de gezochte verdachte verkleed als politie-agent gewoon in beeld zitten, direct achter Anniko! Morgen hopelijk in Lucky TV.

 12. cobi janses.

  @marc,
  Natuurlijk snap ik wel hoe het gaat. Mijn punt is dat hard werkende mensen , leuke mensen zichniet moeten laten chanteren.ik wilde ze met deze uitspraak n beetje ophemelen.

 13. Henk Bakker

  @cobi janses “zich niet moeten laten chanteren” je doet hier of John/Linda de Mol de keuze hebben. Ze hebben het enige gedaan wat je kunt doen in z’n situatie door naar de politie te gaan. Je kunt het niet negeren, straks is het iemand die zijn dreigementen waar maakt.

  @Anonie-mus goed geluisterd. Albert zegt Opsporings Verzocht dit doet (van te voren bekend maken, met weinig extra informatie) voor meer kijkcijfers waardoor de pakkans groter is. Dit klopt en doet Opsporing Verzocht wel vaker en is ook erg effectief.

  P.S. Wel grappig dat je Albert een vreselijk figuur vind maar schijnbaar wel RTL Boulevard kijkt.

 14. sharon dijksma

  Als mensen stnkend rijk zijn denken ze ook macht te moeten krijgen .Ik heb geld dus ik wil macht . Precies als Regeringen .wij zijn inhalig met belastingen ophalen en als het volk begint te morren op straat dan zetten wij er een Tank voor . En de Mol heeft geld zat die kan best wat missen DE KRENT

 15. sharon dijksma

  Daar komt het monsterrace auto tje van 4 banden nog erger dan een tractor op het binnenhof . Allen staand in een glitterpakje op het plein met ook de rijkste mensen van Nederland die kijken . Plotseling komt een monstertruck van 5000 kilo over het glitterpakjes volk . En heel Nederland is blij :eindelijk verlost van deze beesten regering jongetjes .

 16. sharon dijksma

  Als de Isis zou worden uitgeroeide troep staat de volgende hersenen troep alweer klaar . E n zo is het ook met regeringen .Tot er geen leven meer is op aarde .Dan is alle ellende opgelost .

 17. je moeder

  @sharon dijksma jij komt duidelijk aandacht te kort ,pak je vibrator en ga op een harde kruk zitten.sorry je moeder.

 18. Mj

  @Bthsn idd zo werd het door Albert Verlinde ook bedoeld c.q. gezegd.

  @Anonie-mus
  Tue 30 Sep 2014 om 20:00

  Je hebt niet goed geluisterd of je wilt alleen graag horen/denken wat er gezegd “zou” zijn.

 19. Ano Nieme

  Sharon Dijksma is zo’n gestoord pvda dierengekkie. De wereld gaat er aan kapot

 20. anonymous

  Nee hoor, Sharon Dijksma is geen dieren gekkie.
  Aan haar postuur te zien heeft ze al heel wat plofkippen gegeten.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.