‘Kijkers zullen niets aan Linda de Mol merken’

De kijkers van Linda de Mol zullen niets van de bedreigingen aan haar adres merken. Dat zegt een woordvoerder van Talpa, het productiebedrijf van haar broer John de Mol, vandaag op Nu.nl. Broer en zus De Mol worden al sinds oktober 2013 afgeperst en bedreigd. De persvoorlichter wil niet zeggen hoe ze zich er nu onder houden. “Linda is gewoon aan het werk en presenteert haar programma’s. Kijkers zullen het niet aan haar zien. En John is zoals altijd wat teruggetrokken“, zegt hij.

John de Mol wordt in brieven onder druk gezet om veel geld af te geven. Als hij dat niet doet, wordt gedreigd zijn zus Linda de Mol, haar kinderen en hun naasten iets aan te doen.

Vanavond toont Opsporing Verzocht een compositietekening van de verdachte. “De politie meent een signalement te hebben van de betrokkene. Het is nu in onderzoek bij de politie. Ik kan er nu niet veel meer over zeggen, omdat we de politie niet in de wielen willen rijden tijdens het onderzoek.

De managers van Linda en Johnny de Mol willen geen commentaar geven.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen