Kees Tol: ‘Te vroeg voor Televizier-Ster’

Kees Tol is vereerd dat hij kans maakt op een nominatie voor de Zilveren Televizier-Ster is, maar vindt het nog te vroeg voor de prijs. Dat heeft het SBS 6-talent laten weten aan Nu.nl. Tol behoort tot de acht mannen waarop tot nu toe het meest gestemd is. “Ik voel me echt ontzettend vereerd, maar ik vind het nog niet terecht. Misschien over een paar jaar“, aldus de SBS’er, die de prijs aan Humberto Tan gunt. “Wat hij doet bij RTL Late Night is zo goed, zo uniek. Hij verdient het gewoon.”

Zaterdag tekende Tol een nieuw, tweejarig contract bij SBS. “Ik ga de komende jaren gewoon heel mooie dingen maken. Dingen die ik leuk vind, die ik kan. Ik heb verder eigenlijk geen wensen.

De andere zeven mannen die veel kans maken op de Ster zijn Art Rooijakkers (AVRO), Humberto Tan (RTL), Jandino Asporaat (NTR/RTL), Jeroen van Koningsbrugge (BNN/RTL), Johnny de Mol (RTL), Martijn Krabbé (RTL) en Matthijs van Nieuwkerk (VARA).

Vorig jaar won Tol al de Televizier Talent Award. Of hij dit jaar één van de drie genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster voor beste presentator is, wordt maandag duidelijk.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen