Jan Versteegh wil in Wie is de Mol

Jan Versteegh zou na zijn deelname aan Expeditie Robinson ook graag meedoen aan Wie is de Mol. Dat vertelt de BNN-presentator vandaag in de Volkskrant. Versteegh vindt het allebei topprogramma’s. “Wie is de Mol mag altijd bellen. Er zijn een aantal programma’s die al jaren heel mooi gemaakt worden, en Expeditie Robinson en Wie is de Mol zijn er daar twee van. Aan die programma’s doe je niet alleen mee om gezien te worden, maar ook omdat het gewoon tof is.

Wie is de Mol trekt meer kijkers dan Expeditie Robinson, dat al veel impact had op Versteeghs leven. “Van tevoren had ik niet kunnen bedenken hoe groot de impact was van Expeditie Robinson. Ik zat toen bij PowNews en werd weleens herkend of nagestaard, maar wat er gebeurt als je meedoet aan Expeditie Robinson slaat he-le-maal nergens op.”

Het cliché is waar“, vervolgt hij. “Mensen kijken letterlijk in je boodschappenmandje. We zijn nu een jaar verder en nog steeds hoor ik soms: ‘Je had moeten winnen, man!

Sterren Springen zou hij niet doen. “Vind ik niet bij mezelf passen. Daarbij was ik op de Opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding al superbang om een salto te springen. Ik presteerde het altijd plat op mijn gezicht te klappen.”

Versteegh stapte afgelopen seizoen over van PowNed naar BNN.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen