Rob van Someren emotioneel bij zaak tegen Veronica

Foto: Daniel J AshesRadio Veronica-dj Rob van Someren is na afloop van zijn rechtszaak tegen Radio Veronica in tranen uitgebarsten. Dat schrijft het AD vandaag. Van Someren is het er niet mee eens dat de stekker is getrokken uit zijn programma Somertijd en zijn dienstverband. “Ik krijg te horen dat Somertijd stopt. Dat Jeroen van Inkel op mijn plek komt en ik diezelfde dag nog een voorstel krijg voor een contractbeëindiging”, sprak de radiomaker. “Het grijpt me aan. Ik wil verder met Veronica.

Volgens Radio Veronica is de dj vrouwonvriendelijk, maar dat ontkent hij. Volgens zijn advocaat speelt er iets anders. “Sinds Niels Hoogland er aan het hoofd staat, is er een flink aantal dj’s uit gegaan. Er zijn vooral mensen uit Hooglands Radio 538-tijd voor teruggekomen. Van Inkel heeft ook dat verleden.”

De uitspraak is op 7 oktober.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Eva Jinek tijdens haar megalange vakantie?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen