Jamai ziet Paul de Leeuw als voorbeeld

Foto: EO

Jamai Loman ziet Paul de Leeuw als een groot voorbeeld op tv-gebied. Dat vertelt hij in TROS Kompas. Loman wil flink carrière maken in televisieland en hoopt uiteindelijk net zo succesvol te worden als De Leeuw, die nu tv maakt voor VARA én RTL. “Ik zou graag eens creatief betrokken willen zijn bij het hele proces van een tv-programma, of een eigen tv-bedrijf runnen. Paul de Leeuw is wat dat betreft een groot voorbeeld. Hij doet film, theater en televisie en blijft altijd zichzelf.

Loman wil ook zichzelf blijven. “Je moet mij in ieder geval niet voor een camera zetten ten tekstjes laten voorlezen. Alleen met een geluidsman en cameraman op pad gaan en improviseren: dat is het allerleukste.”

Hij wordt tijdens de liveshows reporter bij The Voice of Holland. “Hopelijk is dat een opstapje naar meer.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen