Henny Huisman overladen met complimenten

Henny Huisman wordt overladen met complimenten sinds hij terug is op televisie bij SBS 6. Dat vertelt de presentator in weekblad Story. Huisman denkt dat het publiek blij is dat hij weer een grote show maakt. “Sinds de start van Surprise Surprise word ik weer overstelpt met aanvragen of ik mijn opwachting wil maken in allerlei programma’s en in panels wil zitten. De complimenten zijn niet van de lucht: ‘Écht weer Henny’ en ‘Het had allemaal nog wel langer mogen duren’.

Dat had Huisman allemaal nooit meer verwacht. “Een heel wonderlijke ervaring is dit voor mij, maar heel erg leuk.

Vooral de enorme hoeveelheid reacties had Huisman niet verwacht. “Het is alsof ik de afgelopen tien jaar onder een steen heb gewoond en opnieuw ontdekt ben. Ik ben de afgelopen jaren natuurlijk wel op televisie geweest, maar dit is kennelijk wat mensen graag van me willen zien.

Dat Huisman nu weer volop gevraagd wordt door tv-makers, verbaast hem ook. “Als je al een programma hebt, vragen ze je altijd en als je zélf graag wilt in een periode dat je niets te doen hebt, vragen ze je nooit.

Van Remko van Westerloo, de programmadirecteur van SBS6, ontving Huisman na de eerste Surprise Surprise een leuk bericht. ‘Door jouw inbreng en sympathie heeft het programma zo gescoord’, zei hij volgens Huisman.

En van de complete directie van SBS6 kreeg ik een reusachtig boeket bloemen. Het kwam op mij over alsof ik opnieuw ontdekt ben.”

Als je op de Mediacourant kijkt, blijkt uit de reacties dat mensen vinden dat ik Surprise Surprise alleen had moeten presenteren. Maar zelf heb ik altijd geroepen: Liever een bijrol dan geen rol.

Surprise Surprise is zaterdag weer te zien op SBS 6.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen