RTL-baas gelooft heilig in Nieuwe Buren

Erland Galjaard, de tv-baas van RTL, gelooft zeer in de nieuwe serie Nieuwe Buren met liefdeskoppel Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer. Dat vertelt de actrice dit weekend in De Telegraaf. Schuurman is blij met het vertrouwen. “Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL, vertelde aan Thijs dat zijn medewerkers nog net niet om de proef-dvd’s hebben gevochten. ’Dat heb ik twee keer eerder meegemaakt: bij Divorce en Gooische Vrouwen’, zei Erland“, zegt ze.

Die woorden hebben haar veel hoop gegeven. “Tja, dan kan ik me voorstellen dat Nieuwe Buren ook een hit wordt. Maar het is natuurlijk heel gevaarlijk om dat te roepen”, vertelt ze.

Nieuwe Buren is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijfster Saskia Noort. “Het boek is een echte thriller, maar de tv-reeks heeft ook elementen van comedy en drama. Maar het is ontzettend spannend.

Het begint vrij luchtig en vervolgens stapelen de gebeurtenissen zich op. Mijn karakter Rebecca is een flamboyante vrouw. Eigenlijk past ze helemaal niet in de wijk waar ze met haar man woont. Al vrij snel raakt Rebecca verstrikt in van alles en nog wat.”

De serie is vanaf 14 september te zien op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen