‘RTL 8 krijgt steeds meer smoel’

Foto: HBO

Vrouwenzender RTL 8 krijgt steeds meer smoel. Dat vertelt zenderbaas Desiree van Grinsven in RTL Bulletin. Van Grinsven is blij met de ontwikkelingen die het minst bekeken tv-kanaal van RTL de laatste tijd heeft doorgemaakt. “Het gaat lekker met RTL 8. We liggen op koers en de zender krijgt steeds meer smoel. Met dit najaar een paar nieuwe elementen”, zo laat de televisiebaas weten. “Zo krijgen de filmthemaweken een nieuwe variant waar ik persoonlijk heel blij van word.”

Verder gaat RTL 8 series er in een korte periode doorheen jassen. “Er komen dit najaar twee seriethemaweken, Those Who Kill en The Nightshift, waarin we een heel seizoen van een tv-serie binnen een week uitzenden.

Ook komt er Nederlands product. “De zevendelige gedramatiseerde serie familieverhalen Ieder Huisje die op dit moment wordt opgenomen. Tijdens het lezen van de scripts, die deels op waarheid zijn gebaseerd, besef je weer hoe broos gezinsgeluk soms is.

Daarnaast komt Bridget Schuurman met de driedelige serie Puro Muziek Sessies. “Hierin treden bekende Nederlandse artiesten op – letterlijk rondom het kampvuur – en slechts een handjevol mensen krijgt de unieke kans hierbij te zijn.

Ik verheug me op dit najaar!”, besluit ze.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen