Patty Brard-soap in première op soapvrijdag SBS 6

Geplaatst op Fri 22 Aug 2014 om 13:36

Na jaren is Patty Brard weer terug met een eigen soap op de Nederlandse televisie. Vanavond om half negen gaat op SBS 6 de nieuwe reeks Patty’s Big Fat Ibiza Wedding première. Dat heeft SBS laten weten. Brard, die samen met Andy & Melisa de soapvrijdag van SBS 6 vult, laat al haar huwelijksvoorbereidingen zien. “Normaal gesproken maak je het zelf nauwelijks mee als je een feestje geeft. Wat dat betreft vind ik deze realitysoap het mooiste trouwdocument dat we kunnen krijgen.”

De tv-diva zal de afleveringen voor altijd bewaren. “Over vijftien jaar zetten we die afleveringen gerust nog eens aan met de kerst.”

Brard is blij met de trouwsoap. “Wat een groot voordeel is van de aanwezigheid van televisie, is dat we alles nóg beter willen voorbereiden. Normaal gesproken was ik geen taarten gaan proeven in Parijs natuurlijk.

De kleur van de jurk is ook al vier keer veranderd, omdat je zo goed gaat nadenken over alles. Daar zit de romantiek in: dat we ons huwelijk tot in perfectie voorbereiden.”
13 Reacties op “Patty Brard-soap in première op soapvrijdag SBS 6”


 1. Keyser Söze

  We hebben het over van alles, taart proeven, kleur van de jurk… ik hoor weinig over de liefde. En over 15 jaar het nog eens met kerst bekijken. Dat huwelijk houdt het nog geen jaar vol hoor. Krijgen we weer van die verhalen dat haar man niet tegen alle publiciteit kon. En dat Patty teveel weg was.
  Nou ja, het SBS volk wil brood & spelen.

 2. Jeroen

  Ben benieuwd, en uiteraard de vraag of ze over 15 jaar nog met Antoine is.
  Bij Linda was Patty ontroerend openhartig, ze vertelde gewoon haar verhaal zonder het mooier te maken. Tragisch en intrigerend wat zij allemaal heeft meegemaakt.

 3. Fred

  Jeroer, je praat p##p.

 4. André

  Leuke televisie als je een Brardfan bent.

 5. oscar

  Gaat scoren!

 6. Jack Spijkerjack

  Patty Brainfart.

 7. Bart V.

  Wat grappig (ik bedoel dom) als je geen verschil kan maken met je werk en je prive leven. Als je dat allemaal door elkaar heen laat lopen krijg je vroeg of laat hele grote problemen.
  Maar bij Talpa liggen ze krom van de pret over de tafel. Alles voor de kijkcijfers, alles voor het geld. En als La Brard over een paar jaar huilend bij John de M. komt klagen haalt die zijn schouders op.

 8. Guus

  Wat een topwijf is het! Hier kunnen veel vrouwen iets van leren, altijd gewerkt voor haar geld! Gaat scoren vanavond op sbs6!

 9. geert

  Topwijf geen discussie hierover!!!

 10. .

  Ik hoop dat niemand kijkt.

 11. Rick

  Viel tegen. In scène gezet. Ze lacht hetzelfde als Gerard Joling.

 12. Els

  Wat een gemaakt programma
  Lijkt echt wel een slechte soap

 13. Michel

  Leuk programma! In scene gezet of niet, Patty is gewoon leuk. Misschien als vervolg van deze soap kan ze samen met haar man back to the roots en op reis gaan naar Nieuw Guinea. Wel had ik Andy en Melissa niet om 21.30 gezet maar deze soap die van Patty laten opvolgen. 2 real-life soaps achter elkaar is wel een beetje veel. Beter had SBS6 gisteren om 21.30 Het geheim van een goed huwelijk gezet. Dit programma past veel beter op SBS6 dan op NET5. Dan programmeren ze het ook nog eens recht tegenover een van SBS eigen successen Dokter Tinus. Een nieuw seizoen van Wie Trouwt mijn zoon had dit programma om 21.30 weer kunnen opvolgen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.