Arie Boomsma giert om Telegraaf-item

Foto: Lilian van Rooij

Arie Boomsma kan smakelijk lachen om sommige items over hem in de media. Dat zegt hij in Nieuwe Revu. De Telegraaf zette een aantal vakgenoten op een rij die goed bij Boomsma zouden passen, waaronder Georgina Verbaan en Halina Reijn. “Wow, nou! Om dat soort dingen kan ik altijd erg lachen met mijn vrienden. Die maken dan van die flauwe grappen als: ‘Zo hé, dit is echt grondig spitwerk. Journalistiek ten voeten uit, wat een prachtitem, nomineren die hap’”, vertelt hij.

Overigens denkt Boomsma niet dat hij met iemand uit het vak zou kunnen gaan. “Met Halina ben ik trouwens wel echt bevriend. Ik heb het met haar en die vriendengroep om ons heen veel over die nieuwe vorm van relaties.”

Boomsma wordt niet verlegen van de aandacht. “Ik zie dat weleens bij voetballers die uit volkswijken komen en dan ineens dankzij de roem en het geld de kans krijgen op veel mooie vrouwen. Dan denk je waarschijnlijk wel: o, dit is fantastisch.

Maar omdat ik in mijn jeugd al die bevestigingen kreeg, is het voor mij nooit bijzonder geworden. Maar ik merk wel dat als ik uit ben en ik zie een meisje dat ik mooi vind en er is contact, dat ik dat wel heel fijn vind.”

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen