Matthijs van Nieuwkerk in RTL Late Night

Geplaatst op vr 22 aug 2014 om 16:00

Matthijs van Nieuwkerk, presentator van kijkcijfersucces De Wereld Draait Door, zit volgende week in de talkshow RTL Late Night van concurrent Humberto Tan. Dat heeft RTL vandaag laten weten. Het gebeurt zelden dat Van Nieuwkerk aanschuift in een andere talkshow. Hij sprak op televisie al wel eens met Tan, maar dat was in zijn eigen DWDD. “RTL Late Night is fris, heeft een goed humeur, is ontzettend energiek en swingt als een trein. Mijn hoed gaat diep, diep voor je af“, zei hij toen tegen Tan.

Hoewel Van Nieuwkerk en Tan vanwege hun verschillende uitzendmoment geen directe concurrenten zijn, concurreren ze wel met elkaar om gasten.

Andere gasten die Tan volgende week ontvangt in de eerste uitzendweek van het tweede seizoen van RTL Late Night, zijn Jan Smit en Ilse DeLange.

Dotan verzorgt een optreden in de seizoensopener en de artiesten Kyteman en Chef’Special zijn volgende week eveneens van de partij.

RTL Late Night is maandag van 22.30 tot 23.30 uur te zien op RTL 4.
18 Reacties op “Matthijs van Nieuwkerk in RTL Late Night”


 1. Alex

  Hoe ziet daar het decor er dit seizoen eigenlijk uit?

 2. Rutger

  Zolang Humberto usb-sticktovenaars als Hardwell, Nickie Romero, Afrojack en meer van dat soort lieden negeert is zijn programma best te pruimen.

 3. Chantal

  @Rutger

  Haha, waarheid als een koe! En een flinke nog wel.

 4. Ni

  @Rutger, dan kijk je toch lekker naar MAX of dat vogelvlucht gedoe.

 5. Mandy

  Ni hao!

 6. dynamische dennis

  En dit is nieuws?

  Flappie is al 5 dagen per week op TV en dan ga ik zeker ook nog eens naar hem kijken als ie bij Humberto zit?

  Yeah, no.

 7. Summer Brielle Taylor

  Ik kom bij jou, maar dan kom jij bij mij.
  Dat was de deal.

 8. Anonie-mus

  Om de dagelijkse carrousel van de voor promotie noodzakelijke RTL-showbizzkliek enigszins te maskeren heeft Humberto zo nu en dan ook andere gasten. Nu is Matthijs niet een van de slechtste. Misschien ga ik zelfs kijken…. Nou, vooruit dan, voor deze ene keer.

 9. Anonymous

  Promo’s BLUF

  https://www.youtube.com/watch?v=FIVppCmvSAk
  https://www.youtube.com/watch?v=vSj2cOKX4XQ

 10. Bóris

  Gelukkig zie ik beide programma’s nooit.

 11. Almere

  @Bóris: Wat is er mis met deze programma’s? Ik kijk zelf nooit naar RTLLN, maar om nou te zeggen gelukkig. Wat een onzin.

 12. thijsje

  nou volgens de vara presentatie wordt alle zendtijd weer gevuld met matthijs aftreksels en programmas……..hoe vernieuwend?

 13. gtstfites

  Humberto Tan is concurrent van Jeroen Pauw niet van Matthijs van Nieuwkerk.

 14. K.H

  Leuk voor Humberto, wedden dat er een piek ik de kijkcijfers zit?

 15. Anonymous

  Nou Rutger voor dat soort artiesten kijk ik juist. Die spreken mensen van mijn generatie aan.

  Zoals Ni als zei… kijk jij maar lekker naar Omroep Max.

 16. Kaaskijker

  gtstfites
  Fri 22 Aug 2014 om 21:48
  Humberto Tan is concurrent van Jeroen Pauw niet van Matthijs van Nieuwkerk.
  ===========================================
  Dat is maar net hoe je het bekijkt. Inhoudelijk en qua concept lijken RTL LN en DWDD veel meer op elkaar dan RTL LN en Pauw (& Witteman). De discussies zijn ligt van toon, de muziek is mainstream, meer gasten uit de low culture-showbizz, er mag wat publicitair uitgevent (boek, tv-programma) worden en de loonlijst-showbizzartiesten van Van den Ende & de Mol zitten nog vaker aan de tafel dan die van de VARA.

  Het gevecht tussen DWDD en RTL LN gaat voornamelijk om de grote artiesten. Ilse de Lange en Waylon worden nu weggekaapt door RTL LN terwijl ze begonnen bij DWDD. Volgens mij vinden ze dat bij De Wereld Draait Door niet eens zo heel erg, het vinden en pitchen (met hulp van 3FM) van nieuwe artiesten is hun grootste hobby.

  Wel moet DWDD met één ding ECHT STOPPEN: de één minuut muziek. Ja kan niet mega grote internationale artiesten voor 60 seconden het podiumpje op en af laten klimmen. Dat levert plaatsvervangende beschamende televisie op. Dure artiesten komen zo niet meer. Dat schaad zelfs algeheel televisie producerend Nederland.

 17. Rick

  Oops, Patty, Andy&Melissa maar 0,5 miljoen kijkers!

 18. Michel

  @ Rick Dat is prima voor een eerste uitzending zo midden in de zomer.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.