Marc van der Linden ergert zich aan eetgedrag anderen

Marc van der Linden, die in programma’s als Ik Neem Je Mee en Ranking the Stars regelmatig gevraagd wordt naar zijn overgewicht, ergert zich aan het eetgedrag van anderen. Dat vertelt de royaltydeskundige van RTL Boulevard in Mikro Gids. Van der Linden vindt eten op straat ‘lomp’. “Een harinkje happen aan de kar, prima… maar niets zo onsmakelijk als types die door de Kalverstraat lopen en al smakkend een roomijsje naar binnen werken of zo’n Hema-worst verorberen.”

Hij vindt andere mensen sowieso vaak lomp. “Ik vind het fijn als mensen zich bewust zijn van hun omgeving. Wie anderen vergeet, veroorzaakt vaak lompigheid. In een vliegtuig moet ik regelmatig wegduiken als mensen met een rugzak op zich achteloos omdraaien en dat gevaarte ineens op je afkomt.”

Van der Linden vindt dat men zich ook wel wat beter mag kleden. “Ik zou nooit in korte broek of op teenslippers naar mijn werk gaan. Niet omdat ik zo’n conservatieve stijlfetisjist ben, maar vraag je wel af of die kleding representatief is voor je functie.”

Als journalist kun je ineens op reportage moeten. En dan sta je daar met je Crocs in het paleis.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen