Huwelijksreis Patty Brard niet in tv-soap

Geplaatst op Wed 20 Aug 2014 om 14:15

De huwelijksreis van Patty Brard en Antoine van de Vijver krijgt de kijker, zoals de plannen er nu liggen, níet te zien. Dat vertelt de tv-diva vandaag in het AD. Brard is vanaf vrijdag te zien in haar huwelijkssoap Patty’s Big Fat Ibiza Wedding. De soap op familiezender SBS 6 eindigt vlak voor hun huwelijksreis begint. “Dat wordt een trip voor Patty en Antoine inclusief hoe dan ook onze schattige hondjes: onze kinderen“, zegt de tv-ster. “Ik ben nu al zenuwachtig of dat gaat lukken.

Het huwelijk bezorgt Brard kopzorgen en straks zal ook de huwelijksreis dat doen. “Behalve de taart, jurk, bloemen, bruidsmeisjes, tafelschikkingen en gastenlijsten is dat weer zo’n dingetje voor een paar momentjes onbalans.”

Toch overleeft Brard het. “Het zijn geen zaken waardoor ik me uit het veld laat slaan. Want wat er ook gebeurt: mijn allerlaatste huwelijk gaat hoe dan ook door.”
10 Reacties op “Huwelijksreis Patty Brard niet in tv-soap”


 1. Lena

  Heerlijk ordinair en zonder schaamte…net als pattys Posse 10 jaar geleden.

 2. Ben

  Ga het zeker kijken, dit is Patty op haar best. Zonder schaamte.

 3. opa65

  Ben je een eind afgedwaald als je hier naar kijkt, wat een misselijk makend mens die Patty.

 4. Mark

  Idd, zonder schaamte: Patty met d’r dikke reet die sexy lingerie aan het passen is.

 5. Mark

  Idd, zonder schaamte: Patty met d’r dikke réét die sexy lingerie aan het passen is.

 6. Mark

  Idd, zonder schaamte: Patty met d’r dikke réét die séxy lingerie aan het passen is.

 7. Joseph

  Lijkt me een geweldige serie! Nu heeft SBS echt een heerlijke vrijdagavond. Voor de zomerstop was het al erg leuk om je weekend in te luiden met Andy en Melisa. Nu zit Patty er ook nog bij. Ze beginnen het langzaamaan te snappen bij SBS. Verpest het dus aub niet met nog een seizoen van Yolanthe!! Nog nooit zo’n neppe reallife serie gezien

 8. Guus

  Wat leuk voor SBS! Jammer van de grote concurrentie, anders werd het echt een kijkcijfertopper!

 9. Bieter

  Tot nu toe maar 8 reacties op dit non bericht, nadert het tijdperk P.B. zijn einde? Nou nee hoor mevrouw B. gaat eerst nog even haar a.s. huwelijk uitventen, het struikelen van het ene debacle naar het andere is een onderdeel van haar rijke en vruchtbare leven.

 10. BRAAK

  Deze vrouw leeft van zeperd tot zeperd. Of die zeperds nu haar nieuwe programma’s of haar nieuwe echtgenoten zijn.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.