Viola Holt viert 25-jarig bestaan RTL

Foto: RVDAHoewel Viola Holt al lange tijd roept niet meer op televisie te willen, maakt ze in het komend tv-seizoen toch een uitzondering. Dat vertelt de oud-presentatrice in weekblad Privé. Nog één keer komt Holt op het scherm. “Dit jaar bestaat RTL 25 jaar. Linda de Mol, mijn zeer gewaardeerde collega, maakt er een bijzondere Ik Hou Van Holland-uitzending van en daar zit ik in. Ik heb zeker tien jaar zo veel succes gehad bij die zender, als ze 25 jaar bestaan moet je er wel bij zijn.”

Holt weet niet precies wanneer de uitzending op televisie te zien zal zijn, maar: “De opnamen zijn in september.

Daar blijft het volgens Holt bij. “Ik ben er nu écht klaar mee. Ik heb de kunst van het nee-zeggen behoorlijk onder de knie, mag ik zeggen.

Ze wordt nog vaak gevraagd. “Je wilt niet weten hoe vaak ik word gebeld. Sterren Springen, dansprogramma’s, kookprogramma’s, Ik Kom Bij Je Eten, Ik Kom Bij Je Slapen… Als er BN’ers in moeten, komen ze altijd bij mij terecht.

Holt heeft alles gedaan wat ze wilde. “Praatprogramma’s, reallifeshows, toeristen- en medische programma’s, filmprogramma’s, Big Brother, ik heb alles gedaan wat het tv-landschap heeft geboden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen