Dennie Christian heeft medelijden met The Voice-sterren

Foto: RTLDennie Christian heeft medelijden met kandidaten van talentenshows als The Voice en X Factor. Dat vertelt de zanger in weekblad Weekend. Beginnende artiesten hebben het tegenwoordig zwaar, stelt Christian. “Ik heb echt heel veel medelijden met de jonge artiesten van tegenwoordig, die nog niks hebben kunnen opbouwen. Kijk naar al die talentenjachten, zoals X Factor en The Voice. Van de mensen die winnen hoor je het jaar erna nog een beetje en dan is het afgelopen“, zegt hij.

Er blijft heel weinig over, meent hij. “In het eerste jaar verdienen ze veel geld, dat wordt uitgegeven aan een eigen huis en een auto. Maar dan is het jaar voorbij, worden de boekingen minder en moet je nog steeds je maandlasten betalen. Dan zit je snel in de penarie.

Christian pleit voor een betere behandeling van de kandidaten. “Natuurlijk zijn de kijkcijfers voor degene die het uitzendt belangrijker dan of het talent er ook na het programma komt.

Ik vind daarom dat er nieuwe ideeën moeten komen voor televisieprogramma’s om de artiesten die er al zijn op weg te houden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen