Viktor Brand presenteert tv-versie VT Wonen

Foto: RTLViktor Brand gaat de televisieversie van het Sanoma-blad VT Wonen presenteren. De eerste aflevering is eind september te zien op SBS 6. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Brand gaat in het programma samen met vier stylisten van het tijdschrift de uitdaging aan om de woningen van stellen met totaal verschillende smaken aan te pakken. De presentator krijgt een plekje op de vroege zondagavond, waar het programma wekelijks te zien zal zijn van 18.30 tot 19.30 uur.

Sanoma heeft al langer de ambitie om tv-versies te maken van zijn tijdschriften. De uitgeverij is mede-eigenaar van SBS en heeft dus een podium om te experimenteren. De tv-versie van VT Wonen is daarvan het eerste resultaat.

Het programma begint op 28 september.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen