Tim Hofman ziet collega’s niet als concurrenten

Tim Hofman ziet zijn collega’s bij BNN niet als concurrenten. Dat vertelt de presentator in VARAgids. Hofman denkt dat elke presentator zijn eigen kwaliteiten heeft. “Nee. Nou ja, de druk is heel groot en voor jou tien anderen. Maar op zo’n manier ben ik er niet mee bezig. Ik leg de lat voor mezelf heel hoog en die druk leg ik mezelf op. Ik wil dingen maken, ik ben altijd aan het werk. Altijd. Alles moet uit mijn hoofd anders loopt het over. Bovendien zijn we bij BNN echt allemaal andere types.

De BNN-presentatoren lijken volgens Hofman niet heel erg op elkaar. “Dennis, Valerio, Filemon… Ieder doet het op zijn eigen manier. Het enige dat we gemeen hebben is dat we allemaal een soort antihelden zijn.”

Dat is iemand die heldendingen doet, maar zich daar niet naar gedraagt; ze zijn niet stoer.

Hofman is vooral bekend van Spuiten en Slikken.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen