Claudia de Breij: ‘NCRV heeft geen hart’

Foto: VARAVARA-ster Claudia de Breij vindt het ongelooflijk hoe de NCRV is omgegaan met presentator Klaas Drupsteen. Dat zegt ze in haar column in VARAgids. Drupsteen werd na één seizoen zonder pardon van Hello Goodbye gehaald, omdat hij niet bekend genoeg zou zijn voor Nederland 1. “Hello, goodbye. Dat zijn ook direct alle woorden die de directie van de NCRV met Klaas heeft gewisseld“, aldus de presentatrice. “Goodbye, Klaas! Ze laten mensen in hun waarde bij de NCRV.

Vorig jaar werd Drupsteen met bejubelende woorden aangekondigd als de nieuwe presentator. “En zo gemakkelijk aan de kant gezet“, aldus de presentatrice.

Drupsteen volgde Joris Linssen op, die genoeg had van het programma. Hij kreeg echter spijt en keert nu terug bij het programma, samen met Yvon Jaspers, maar zónder de ’te onbekende’ Drupsteen.

De NCRV, u kent ze wel. Ze zeggen ‘Durf te geloven’ en ‘Ze laten mensen in hun waarde bij de NCRV’. Die NCRV. Die vertrouw ik dus niet meer“, aldus De Breij.

De Breij was laatst op Schiphol, maar zou Jaspers of Linssen nooit te woord staan. “Waar ik heen ga? Zeg ik niet. Waar ga jij eigenlijk heen? Rap naar de KRO, als ik jou was. Pas maar op, want ze zeggen zo goodbye tegen je hoor, hoe heet je ook alweer? Hoe heet je eigenlijk? Ben je wel bekend genoeg om hier te mogen staan, überhaupt?

Waar ik naartoe ga? Dat is een heel mooi fijn warm menselijk familieverhaal vol ontroerende elementen die ieder hart zullen raken. Maar laat de NCRV eerst maar eens bewijzen dat het er één heeft.”

Meer in NCRV

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen