Themazenders willen kijkpatroon doorbreken

Onder het motto ‘kijk eens wat anders’ zijn twaalf Nederlandse themazenders in de maand augustus gratis te zien bij een aantal grote tv-aanbieders. Het is een initiatief van branchevereniging ThemaNed. Dat heeft de organisatie laten weten. ThemaNed bestaat uit de leden 100%NL TV, 192TV, brava, DJAZZ.tv, GoedTV, Horse & Country TV, Lite TV, NostalgieNet, OUTtv, Pebble TV, SchlagerTV en TV Oranje. Hun doel is om het ’traditionele kijkpatroon te doorbreken’.

Vier zenders van ThemaNed zijn in augustus beurtelings zender van de maand bij Ziggo en UPC. Het spits wordt afgebeten door OUTtv, gevolgd door DJAZZ.tv, Lite TV en Pebble TV. Bij Caiway is niet Pebble TV, maar Horse & Country TV te zien. Caiway en Delta geven alle zenders gratis door in augustus.

De campagne wordt ondersteund met commercials op radio en televisie en advertenties in televisiegids Totaal TV. “Doel is de kijker te verleiden om letterlijk eens wat verder te zappen en zo de diversiteit aan programmering binnen de themazenders te ontdekken.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen