Paul de Leeuw na Holland’s Got Talent

Foto: Fred de GrootRTL 4 geeft de nieuwe Paul de Leeuw-show Roodkapje het tijdslot ná het veel bekeken Holland’s Got Talent. Beide programma’s beginnen op 23 augustus. Dat heeft de tv-zender vandaag laten weten. Roodkapje zal elke zaterdag om tien uur ’s avonds beginnen, direct na de talentenjacht. “Paul de Leeuw ontvangt in deze ‘speltalkshow’ wekelijks twee prominente gasten voor een interessant gesprek en een spannend, zenuwslopend spel“, zo laat de televisiezender weten.

Elke gast neemt een bekende mee, met wie hij of zij een sterk team vormt. “Ook Roodkapje is te gast. Aan de teams de taak om er achter te komen wie er onder de rode kap schuilgaat. En net als in het sprookje speelt de boze wolf een belangrijke rol.”

Roodkapje is een van de nieuwe RTL 4-titels aan de start van het nieuwe tv-seizoen. De andere nieuwe titels zijn Thuis Voor De Buis op woensdag, Geer & Goor: Waarheen Waarvoor op donderdag en Doof en Nieuwe Buren op zondag.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen