Patricia Paay blij met minder media-aandacht

Foto: RTLPatricia Paay is blij dat ze niet meer wordt opgejaagd door paparazzi, nu ze niet meer in het chique Amsterdam Zuid woont. Dat heeft de presentatrice laten weten op Radio 538. Paay woont sinds enige tijd in het dorpje Lijnden. “Hier vinden ze me niet, hè. Gelukkig is het rustiger geworden. Ik ben er blij mee. Ik woonde in Amsterdam Zuid en daar loopt natuurlijk heel veel paparazzi. Je kunt er niet op een terrasje zitten, of er zit wel iemand mee te luisteren. Dat is lekker niet meer“, zegt ze.

De tv-diva geniet van de rust in haar nieuwe woning. “Ik vind het zo leuk. Elke dag als ik wakker word, is het een beetje alsof ik op vakantie ben. Zo leuk.”

Ondertussen zit Paay niet stil. “Ik ben met boeiende dingen bezig. Ik ben altijd leuke dingen aan het verzinnen. Ik zit niet stil en houd van leuke uitdagingen. Ik ben er weer zo één aangegaan, maar dat hoor je binnenkort wel. Iedereen zal denken: ja, dat hoort wel bij haar.”

Over financiën maakt Paay zich even geen zorgen. “Dat gaat ook nog altijd goed. Ik kan goed voor mezelf zorgen. Er komen altijd leuke dingen binnen. Ik eet nog steeds lekker. Het gaat goed.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen