‘Matthijs gaat gewoon door met DWDD’

Matthijs van Nieuwkerk gaat na het komend seizoen gewoon door met De Wereld Draait Door. Dat zegt Dieuwke Wynia, hoofdredacteur van de VARA-talkshow, op Twitter. Van Nieuwkerk was te gast op een school in Deurne, waar hij een scholier vroeg of hij het ziet zitten om ooit DWDD te presenteren. “Ik denk dat het mijn laatste jaar wordt”, zei hij. Maar volgens Wynia klopt dat niet: “In tegenstelling tot de geruchten: DWDD stopt niet na het tiende seizoen. En nee, Matthijs stopt ook niet.

Volgens de VARA is er ‘geen enkele reden om aan te nemen dat hij na dit seizoen stopt’ en moeten zijn uitspraken op het college, die op YouTube werden gezet, in de context gezien worden.

Het is een scène waarin hij de suggestie wekt dat er voor hem ooit misschien een kans is om DWDD te presenteren. Niets meer en niets minder”, meent een woordvoerder.

Ook Nederland 1-baas Marcel Peek wil niet van DWDD af. “Ik ga natuurlijk niet reageren op een uitspraak in ‘een opgedoken YouTube-filmpje’. Het gaat fantastisch met DWDD op Nederland 1. Wat mij betreft blijft Matthijs dat nog jaren presenteren.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen