Marc van der Linden licht Gordon-ruzie toe

Foto: NCRVMarc van der Linden lichtte maandagavond in Ranking the Stars toe waarom hij nou eigenlijk ruzie heeft met Gordon. Dat was te zien in de uitzending op Nederland 3. Volgens Gordon heeft Van der Linden ooit zijn vriendje afgepakt, maar dat is volgens de royaltykenner onzin. “Ik heb zijn vriendje alleen beschermd voor Gordon. Gordon had ontdekt dat die jongen hem niet helemaal trouw was en dat klopte. Hij heeft zich toen onbetamelijk gedragen tegenover die jongen.” 

Die ex is flink aangepakt door Gordon, meent Van der Linden. “Gordon had een bodyguard, die is naar Spanje gereisd en heeft hem hard aangepakt. Toen heeft die jongen mij een mail gestuurd en die heeft Gordon ook onderschept. Ik schreef dat Gordon gek was geworden en toen had ik het gedaan.”

Ik heb hem een tijd geleden een mailtje gestuurd met: ‘Het zit je kennelijk nog steeds dwars, misschien moeten we er eens over praten.’ Toen kwam er een Gordontje terug. Hij zei dat ik snel dood zou gaan en dat hij dan over mijn graf heen zou komen pissen.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen