Kim-Lian van der Meij presenteert trouwshow Net5

Foto: NCRVKim-Lian van der Meij gaat het nieuwe programma Het Geheim Van Een Goed Huwelijk presenteren op Net5. In dit sociaal experiment wordt bekeken of de wetenschap een betere matchmaker is dan wijzelf. Dat heeft de tv-zender laten weten. Het programma begint met vier bruiloften: twee koppels die elkaar op natuurlijke wijze hebben gevonden en al een tijdje samen zijn én twee koppels die door wetenschappers bij elkaar zijn gebracht, maar elkaar pas ontmoeten voor het altaar.

De wetenschappelijke experts maken gebruik van geavanceerde wetenschappelijke methoden. “Van een geurtest tot een MRI-scan: geen methode blijft onbenut!”

De vier pasgetrouwde stellen gaan meteen samenwonen en worden veertien weken lang gevolgd. Gedurende deze periode ervaren ze in sneltreinvaart hoe het leven van newlyweds er uitziet.

Het experiment eindigt met een grote studioshow. “Welk koppel heeft volgens de kijker de geheimen van een goed huwelijk echt doorgrond? Welk huwelijk slaagt en wie vraagt de scheidingspapieren aan? Is dat een stel dat elkaar op de natuurlijke manier heeft gevonden of heeft de wetenschap toch gelijk gekregen?

Ook RTL 4 kondigde vorig jaar een programma aan waarin wildvreemden met elkaar trouwen. De tv-zender trok de show terug om een tv-oorlog te voorkomen.

Het Geheim Van Een Goed Huwelijk begint op woensdag 10 september om 20.30 uur op Net5.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen