Gordon ziet af van rechtszaak tegen Jan Roos

Gordon overwoog om PowNews-reporter Jan Roos voor de rechter te slepen, maar ziet daar toch van af. Dat zegt de RTL-ster vandaag in De Telegraaf. Roos stelt dat Gordon door cocaïnegebruik van Linda de Mols verjaardag is gestuurd, maar dat is volgens hem grote onzin. “Natuurlijk heb ik contact opgenomen met mijn advocaat, maar de pest is dat je zo’n man alleen nog maar meer in de kaart speelt. Een rechtszaak zal hem alleen maar meer aandacht geven“, zo vertelt de zanger.

Gordon snapt niet waarom Roos dit heeft getwitterd. “Ik begrijp werkelijk niet waar dit verhaal, dat nota bene een wéék na dat fantastische feest bij Linda thuis de wereld in is geslingerd, vandaan komt. ’Hoe gaat zoiets?’ vraag ik me af.

Het werd een late zaterdagavond bij De Mol, herinnert Gordon zich. “Ik was áf want die zondag werd mijn koffiehuis Blushing officieel geopend door de burgemeester van Blaricum. Geloof me, als je ’s avonds coke gebruikt, lig jij even na middernacht niet op één oor, hoor.”

Hij voelt zich gesteund door Linda de Mol. “Ze was natuurlijk net zo verbaasd als ik en zei tegen me: ’Trek het je niet aan, het is toch niet waar. Laat het van je afglijden.’ Hartstikke lief van haar natuurlijk en ik weet dat Linda daarin helemaal gelijk heeft.”

Maar om nu te zeggen dat ik om dit soort dingen mijn schouders gemakkelijk kan ophalen… Was dát maar waar.

Gordon wordt wel vaker geassocieerd met cocaïnegebruik. Tijdens de opening van Blushing maakte Marijke Helwegen er nog een grap over.

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen