Suzanne Bosman heeft geen spijt van vertrek bij RTL

Foto: SBSSuzanne Bosman heeft er nog altijd geen spijt van dat ze het RTL Nieuws heeft verlaten. Dat vertelt ze in TROS Kompas. Bosman maakt voor AvroTros nu Radio EenVandaag. In november presenteerde ze voor het laatst RTL Nieuws. “Het voelt alsof dat alweer een heel leven geleden is. Kort nadat ik ontslag had genomen bij RTL begon ik bij EenVandaag. Het was een intensieve periode waarin ik veel interviews gaf en me bezighield met voorbereidingen voor het programma.” 

Ze voelt zich nog steeds goed bij de overstap. “Ik heb geen moment spijt gehad, al was het jammer om collega’s achter te laten. Maar ik ben vol overtuiging aan een nieuwe uitdaging begonnen en dat bevalt enorm goed.

Vijftien jaar geleden stapte Bosman juist over van Radio 1 naar RTL. “De Publieke Omroep van nu is niet die van vijftien jaar geleden. Door de bezuinigingen moet er veel rationeler en efficiënter gewerkt worden.

De Publieke Omroep had altijd een bepaalde vanzelfsprekendheid over zich. Dat voel je nog steeds een beetje, en dat is best fijn, maar de Publieke Omroep houdt zich nu meer dan vroeger bezig met het maken van zo goed mogelijke programma’s voor zo min mogelijk geld.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen